Kontakt os for et besøg og et uforpligtende tilbud.

Adgangskontrol

Adgangskontrol kan være alt fra en enkel dørtelefon til avancerede systemer, der er integreret med videoovervågning og kortlæsere. Acon Group ApS tilbyder løsninger til det hele. Vi har mange års erfaring inden for området og sørger altid for at kunne præsentere den nyeste teknologi på området.

Vi tilbyder en grundig rådgivning om de forskellige systemer og sikringsniveauer, så I træffer det valg, I har behov for. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed og fortæller om de mange muligheder, der findes. Kontakt os for et besøg og et uforpligtende tilbud.

​Godkendt af Rigspolitiet

Det betyder, at virksomheden er godkendt af rigspolitichefen og lever op til de krav, som er beskrevet i Lov om Vagtvirksomhed.

​30 års erfaring

Med vores mangeårige erfaring inden for sikkerhedsbranchen er vores kunder garanteret en kompetent og kvalitetsorienteret samarbejdspartner

Bæredygtig & miljøbevidst

Hos Acon Group ApS er vi bevidste om miljøet og prøver at gøre en forskel.

​Kontakt os

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. 

Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hellerup

Acon Group ApS

Bernstorffsvej 123, 2900 Hellerup

Telefon: (+45) 7023 8588

E-mail: kontakt@acon-group.dk

Skibby

Acon Group ApS

​​Hovedgaden 4b, 4050 Skibby

Vagtcentral

​Acon Group ApS

Granskoven 8, 2600 Glostrup

​​CVR-nummer: ​38852701

Acon Group ApS​

Acon Group ApS består i dag af en dedikeret skare af medarbejdere, alle med stor erfaring indenfor deres område. Vi har udviklet os en del efter siden vi startede tilbage i 2001.